• Legutóbbi
Mikroszkóp Kiegészítők, 4X, 10X 40X 100X Terv Infinity remek akromatikus Objektív Tartozékok Labor Fogyóeszközök (Szín :

Mikroszkóp Kiegészítők, 4X, 10X 40X 100X Terv Infinity remek akromatikus Objektív Tartozékok Labor Fogyóeszközök (Szín :

értékelik:
HUF 8865.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Anyaga : Fém.Nagyítási Arány : 500 X & Alá.Nagyítási Arány : 500 X & Alá.Csomag : 1 db Objektív.Modell Száma : 195. Típus : Terv Infinity Mikroszkóp Objektív.Jó tartóssága, stabilitása,Gyönyörű kivitelezés,stabil, megbízható teljesítmény,hosszú élettartam.Készült magas minőségű anyag tartós, időtálló.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba közvetlenül az azonnali segítséget, ha bármilyen probléma van a termékkel, nagyon örülnénk annak, hogy segítsen nekünk online a nap 24 órájában.Csak a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Megjegyzés : 1. Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség.2. Kérem, engedje meg, kis kézi mérés eltérés az adatok.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései

Jövedelemre vonatkozó információk

Írja be e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a legjobban garantált lehetőség.