• Legutóbbi
LoveinDIY 10db Alufelni Ezüst DIY Szegecs Punk Varrás Kötőelemek Ruházat Dekoráció

LoveinDIY 10db Alufelni Ezüst DIY Szegecs Punk Varrás Kötőelemek Ruházat Dekoráció

értékelik:
HUF 899.10

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Ez a kiváló minőségű alufelni, tartós, újrafelhasználható szegecsek szegecsekkel.DIY szegecsek szegecsekkel, kutya mintázat, a punk pedig szép.A mérete kb. 20×16mm/0.79×0.63 inch.Alkalmas dekoráció, vagy a javítás ruha, táska, bőr, cipő, sapka, stb.Könnyen telepíthető, illetve csere, olyan aranyos, egyedi karakter.Ez a kiváló minőségű alufelni, tartós, újrafelhasználható szegecsek szegecsekkel.DIY szegecsek szegecsekkel, kutya mintázat, a punk pedig szép.A mérete kb. 20×16mm/0.79×0.63 inch.Alkalmas dekoráció, vagy a javítás ruha, táska, bőr, cipő, sapka, stb.Könnyen telepíthető, illetve csere, olyan aranyos, egyedi karakter.Leírás : - A mérete kb. 20×16mm/0.79×0.63 inch. - Könnyen telepíthető, illetve csere, olyan aranyos, egyedi karakter. - Ez a kiváló minőségű alufelni, tartós, újrafelhasználható szegecsek szegecsekkel. - Alkalmas dekoráció, vagy a javítás ruha, táska, bőr, cipő, sapka, stb. - DIY szegecsek szegecsekkel, kutya mintázat, a punk pedig szép.Specifikáció : - Anyagok : Alloy Package Tartalma : 10 Darab Szegecset Studs Note : Kérem, engedje meg, hogy egy kis mérési eltérés miatt kézi mérés. (1cm=0.39 hüvelyk) Miatt a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!.

Az alapvető tulajdonságok

- Materials:
Alloy
Package Includes:
10 Pieces Rivets Studs:
Note:
Please allow a little measuring deviation due to manual measurement. (1cm=0.39inch):
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.:
Thank you!:

A termék kiegészítései

Jövedelemre vonatkozó információk

Írja be e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a legjobban garantált lehetőség.