• Legutóbbi
Fa Spc Jogosultja Orr Alakú, Piros Ajak Látvány Szemüveg Jogosultja Kijelző Állni Szemüveg Látvány Jogosultja Kijelző Állni,

Fa Spc Jogosultja Orr Alakú, Piros Ajak Látvány Szemüveg Jogosultja Kijelző Állni Szemüveg Látvány Jogosultja Kijelző Állni,

értékelik:
HUF 3.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

1) a Csomag Tartalma Csomag 1 Piros Ajak Fa Spec Jogosultja, Méretek : Magasság - 6 cm x Hossz - 2.5 cm x Szélesség - 2.5 cm. 3) EGYEDI, MODERN DESIGN : A látvány állvány kialakított alakja egy Arc, amely rendelkezik szemüveggel a fején, valamint a jogosultnak tartja a szemüveg biztonságos a hely.A design fából készült szemüveg jogosultja a funky, illetve funkcionális, mint hozzáteszi, szórakoztató az asztal ágy vagy asztal.A szemüveg pedig szemüveg jogosultja lehet tehetséges, hogy a szeretteit. 3) Tehetséges művészek az Indiából származó használt, fából készült ravaszkodó technikák öröklődött át generációs, kombinált egyszerű eszközökkel létrehozni termékek nagy szépség. 4) Teszi egy nagyon egyedi ajándék, vagy Férfiak, vagy Nők.Megérkezik a könnyű becsomagolni, téglalap alakú doboz. 5) Szórakoztató tér ajkak célja a látvány jogosultja, hogy ez egy jó módja annak, hogy tartsa a szemüveget a helyére.A Fából készült Vörös Ajkak alakú látvány jogosult a shabby chic célba, ami egy egyedi tényező az állvány.A termék finoman alakú éles részletezi.A szép állni illik mindenhol otthon vagy az irodában.Tökéletesen célja, hogy a szemüveg a hangya típusú íróasztal kiegészítők Home/Office.A tisztán alakú tartót mindig könnyű megtalálni, mint a megjelenés, a különbség, hogy megtalálja.Az egyedileg tervezett optikai jogosultja rendelkezik több kitartás, stabilitás.A dolgok, amelyek nagyon gyakran használja kell tartani, biztonságosan.Kifejezetten akartam megoldani, hogy a célra.
A jogosult használható otthon, irodában, asztal, autó.Ez működik egy dekorációs célokra is (Otthon Dekorok).A napi rutin, amikor lefeküdtem az ágyra, miután a mozgalmas menetrend néha tartjuk a szemüveg öntudatlan.Ez lesz problémás, ha nem találjuk a opticals míg ébredni reggel, vagy este.Lehet értékes időt takaríthat meg azzal letette a szemüvegét az állvány.Az optikai nem lesz kár.Hogy emlék, a szemüveg, ez álljon a munka az éjjeliszekrényen biztonsági szemüveg.
Használati Utasítás :
1) Használjon egy puha rongyot a folyékony lengyel takarítás közben, hogy megőrizze eredeti megjelenés.
2) Tartsa távol a közvetlen napfénytől, mivel ez befolyásolja a színét.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései

Jövedelemre vonatkozó információk

Írja be e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a legjobban garantált lehetőség.