• Legutóbbi
LIUZH Skandináv Stílusban Berendezett Ajtót, Kabát Kampó Lóg a Verandán Személyiség Szabad Fogazat Vállfák a Ajtó Horgok

LIUZH Skandináv Stílusban Berendezett Ajtót, Kabát Kampó Lóg a Verandán Személyiség Szabad Fogazat Vállfák a Ajtó Horgok

értékelik:
HUF 1.67

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Kiválasztott vas művészet, erős, tartós.Festés, anti-rozsda anti-korróziós.A vonalak sima, a forma okos.Polírozott, hogy kerek, sima, nehogy megkarcolódjon elemek.Lóg nyílás kialakítása kényelmes, akasztás, rögzítése a falon.Dekoratív horgok vannak, nem csak gyakorlati, hanem gyönyörű.Tárolhat lóg objektumok mentése több hely maradjon az élet érdekében.Kiválasztott vas művészet, erős, tartós.Festés, anti-rozsda anti-korróziós.A vonalak sima, a forma okos.Polírozott, hogy kerek, sima, nehogy megkarcolódjon elemek.Lóg nyílás kialakítása kényelmes, akasztás, rögzítése a falon.Dekoratív horgok vannak, nem csak gyakorlati, hanem gyönyörű.Tárolhat lóg objektumok mentése több hely maradjon az élet érdekében.Specifikáció : Termék név : Kézzel készített kovácsoltvas fali decoration Product anyag : metal Product méret : 61(cm)*26(cm)tömeg : kb 3~5 KGProduct folyamat : kovácsoltvas kovácsolás, cég welding Product stílus : s simple Package list1 * Horgok Fali Fogas Megjegyzések : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!A vonalak csak igaz, a színek teljes mértékben mutatják, az esztétika, a romantikus élet, ami különösen érdekes.

Az alapvető tulajdonságok

Product name:
Handmade wrought iron wall decoration
Product material:
metal
Product size:
61(cm)*26(cm)
Product weight:
about 3~5KG
Product process:
wrought iron forging, firm welding
Product style:
and simple
Package list:
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
The lines are just right, and the colors fully show the aesthetics of romantic life, which is especially fascinating. :

A termék kiegészítései

Jövedelemre vonatkozó információk

Írja be e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a legjobban garantált lehetőség.