• Legutóbbi
ygqzm Felnőtt Láthatatlan Nyári Teve Korrektor Férfi Különleges Púpos Korrekció Öv Hasi Korrekció Alakításában Öv (Szín :

ygqzm Felnőtt Láthatatlan Nyári Teve Korrektor Férfi Különleges Púpos Korrekció Öv Hasi Korrekció Alakításában Öv (Szín :

értékelik:
HUF 11347.20

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Dupla rétegű alkalmazkodási design, rögzítse a derék két nagy bőr szalag javítás, játszani egy fix gerinc, valamint a derék védelmi funkció.Húzza meg a derék két oldalán a kiigazítás öv, a vállát, majd vissza az érzést, a feszített.Csat a derék két nagy bőr csík, játszani egy fix, gerinc, valamint a derék védelmi funkció.Bárány fogak edge design, növeli az értelemben, grace, míg az anti-lock design.Gyönyörű három sorban csat design, tartós, erős feszültség.Dupla rétegű alkalmazkodási design, rögzítse a derék két nagy bőr szalag javítás, játszani egy fix gerinc, valamint a derék védelmi funkció.Húzza meg a derék két oldalán a kiigazítás öv, a vállát, majd vissza az érzést, a feszített.Csat a derék két nagy bőr csík, játszani egy fix, gerinc, valamint a derék védelmi funkció.Bárány fogak edge design, növeli az értelemben, grace, míg az anti-lock design.Gyönyörű három sorban csat design, tartós, erős feszültség.Név : intelligens ortopéd belt Material : pamut + spandex Weight : körülbelül 58g Color : bőr color Size : S,M,L,XL,2 XLCrowd : férfi / női / régi universalpacking : egy Ortopéd belt Note : 1. Kérjük, használja kényelmes erőssége, hogy szoros viselése közben.2. Kérjük, kikapcsolására az öv körülbelül 10 perc alatt 2 óránként használva.3. Kérjük, hogy mossa meg a kezét, nem fehéríthető, tekerni, száraz természetesen.Állítható Testtartás Tréner.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései

Jövedelemre vonatkozó információk

Írja be e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a legjobban garantált lehetőség.