• Legutóbbi
Akkumulátor-Ellenőrző, Könnyű, Tartós Elemek Liife Ellenőrző Széles Compatibiltiy Érzékeny a C AA AAA D N 6F22(Narancssárga)

Akkumulátor-Ellenőrző, Könnyű, Tartós Elemek Liife Ellenőrző Széles Compatibiltiy Érzékeny a C AA AAA D N 6F22(Narancssárga)

értékelik:
HUF 2.67

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Akkumulátor Teszter : széles Körben alkalmazható a különböző elemeket, beleértve, de nem kizárólagosan C, AA, AAA, D, N, 9 V, 6 F22 többet.Könnyebb Tesztelés : Ez az akkumulátor-ellenőrző lesz pontosan jeleníti meg, hogy az akkumulátor rossz, alacsony kapacitású, vagy jó feszültség állam.Jobb Kijelző : Digitális kijelző lehetővé teszi a tiszta megtekintése a maradék kapacitása akkumulátor, nagyon kényelmes, megbízható.Egyszerű Munka : Az egész művelet nagyon egyszerű, ami biztosítja a magas munka hatékonyságát, menteni mind a munkaerő, mind időben.Könnyű Szállítás : Jön-val egy könnyű súly, valamint egy kompakt méretének, valamint az akkumulátor kapacitás mérő lehetővé teszi az egyszerű napi nála.Akkumulátor Teszter : széles Körben alkalmazható a különböző elemeket, beleértve, de nem kizárólagosan C, AA, AAA, D, N, 9 V, 6 F22 többet.Könnyebb Tesztelés : Ez az akkumulátor-ellenőrző lesz pontosan jeleníti meg, hogy az akkumulátor rossz, alacsony kapacitású, vagy jó feszültség állam.Jobb Kijelző : Digitális kijelző lehetővé teszi a tiszta megtekintése a maradék kapacitása akkumulátor, nagyon kényelmes, megbízható.Egyszerű Munka : Az egész művelet nagyon egyszerű, ami biztosítja a magas munka hatékonyságát, menteni mind a munkaerő, mind időben.Könnyű Szállítás : Jön-val egy könnyű súly, valamint egy kompakt méretének, valamint az akkumulátor kapacitás mérő lehetővé teszi az egyszerű napi nála.Szolgáltatás : 1. Akkumulátor Teszter : széles Körben alkalmazható a különböző elemeket, beleértve, de nem kizárólagosan C, AA, AAA, D, N, 9 V, 6 F22 többet.2. Könnyebb Tesztelés : Ez az akkumulátor-ellenőrző lesz pontosan jeleníti meg, hogy az akkumulátor rossz, alacsony kapacitású, vagy jó feszültség állam.3. Jobb Kijelző : Digitális kijelző lehetővé teszi a tiszta megtekintése a maradék kapacitása akkumulátor, nagyon kényelmes, megbízható.4. Egyszerű Munka : Az egész művelet nagyon egyszerű, ami biztosítja a magas munka hatékonyságát, menteni mind a munkaerő, mind időben.5. Könnyű Szállítás : Jön-val egy könnyű súly, valamint egy kompakt méretének, valamint az akkumulátor kapacitás mérő lehetővé teszi az egyszerű napi nála.Hogyan kell Használni : Nyissa ki a csomagot, majd keresse meg a megfelelő akkumulátor felület mérése.Specifikáció : Elem Típus : Akkumulátor Checker Material : ABSFunction : A vizsgálati C, AA, AAA, D, N, 9 V, 6 F22 1,5 V 3 V gombelem.A csomag Lista : 1 x Battery Checker.

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Battery Checker
Material:
ABS
Function:
For testing C, AA, AAA, D, N, 9V, 6F22 battery and 1.5V 3V button battery. 
Package List:
1 xBattery Checker :

A termék kiegészítései

Jövedelemre vonatkozó információk

Írja be e-mail címét, hogy feliratkozhasson, és üzletünkben megkapja a legjobb ajánlatokat és lehetőségeket. Soha nem küldünk spamet. A legjobb árak és a legjobban garantált lehetőség.